Info

Vuodesta 2008 toiminut Rauman elävän musiikin yhdistys Relmu ry:n tarkoituksena on paitsi lisätä mahdollisuuksia konserttien järjestämiseen myös kehittää Rauman musiikkielämää ja yhdistää paikallisia musiikin harrastajia, ammattilaisia ja kuulijoita. Yhdistyksen toiminnassa on mukana useita raumalaisia musiikin ammattilaisia ja moniosaajia.

Vuoden 2016 aikana Relmu ottaa vastuulleen vanhan vesilaitoksen bändikämppätoiminnan. Lisää vesilaitoksen toiminnasta ja vapaista bändikämpistä välilehdeltä Treenikämpät.

ANNA TUKESI RAUMAN MUSIIKKIKENTÄN YHDISTYMISELLE JA LIITY RELMUN JÄSENEKSI

Relmu on voittoa tavoittelematon yhdistys, mutta ilman pääomaa tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäminen on vaikeaa. Toimintamme on pitkälti jäseniemme varassa – mitä enemmän jäseniä sitä paremmat mahdollisuudet on toiminnalle.

Liittyminen on helppoa ja maksaa vain 20 euroa/vuosi. Toivomme saavamme Relmun jäseniksi kaikki raumalaiset musiikkialan toimijat, jotta Raumalle saataisiin laaja musiikkiosaajien verkosto.

Verkoston avulla olisi mahdollista saada entistä paremmin kysymyksiin vastauksia sekä elävöittää paikallista musiikkikenttää. Liittyä voi joko Jäseneksi-välilehdellä olevan lomakkeen kautta tai Relmun tapahtumissa. Tarkemmat ohjeet liittymisestä, maksamisesta sekä jäseneduista löydät Jäseneksi-välilehdestä.

AKTIIVIJÄSENEKSI ELMUUN

Kiinnostaako sinua Relmun toiminta? haluatko olla tiiviimmin mukana yhdistyksen toiminnassa? Uudet aktiivijäsenet ovat aina tervetulleita. Toimintaan pääset mukaan osallistumalla kokouksiin, tapahtumien järjästelyihin sekä tapahtumatalkoisiin. Relmun väki kokoontuu kerran kuukaudessa Vesilaitoksella.

Liittyessäsi jäseneksi olet mukana Relmun sähköpostilistalla, jota kautta saat enemmän tietoa yhdistyksen toiminnasta. Jokaiselle löytyy kykyjään ja kiinnostuksen kohteitaan vastaavia tehtäviä, ja töitä saa tehdä juuri sen verran kuin haluaa. Olet sitten nuori tai vanha, mies tai nainen, jazzari tai poppari, metallisti tai rokkari – Kaikki mahtuu mukaan!

Logo
Ota yhteyttä:

Minna Suominen (puheenjohtaja, rahastonhoitaja)
e-mail: minnsuom(at)gmail.com, puh 040 744 3952

Kalle Valanne (varapuheenjohtaja, nettisivut)
e-mail: valanne(at)gmail.com, puh 041 456 4446

Tommi Aitala (sihteeri, Rauma Rock Academy)
e-mail: tommiaitala(at)jippii.fi, puh 04017 6425